Badouu

Här är min värld av kaos i all sin glans!

Lördag

Publicerad 2014-02-15 16:49:27 i Allmänt,

Sitter på biblioteket och pluggar. Min första hemtenta skall skrivas och ja, jag är nervös.. och förväntansfull och taggade och helt vilse i alla känslorna.
Hade ett breakdown häromdagen, var en jobbig, stridslysten och jättelite människa. Stakars min underbara karl. Men som tur är så är han världens bästa som förlåter och tröstar lite i samma veva. Med en sån klippa att luta sig mot och en så varm famn att gömma sig i så kommer jag nog kunna ta mig igenom en utbildning!<3


Alla hjärtans dag

Publicerad 2014-02-14 23:45:00 i Allmänt,

Karln väckte mig med blommor imorse när han kom hem från en natt på jobbet:) Redan då fattar man ju att denna dag kommer bli hur bra som helst!

Åt frukost och packade väskan sen bar det av.. först ett stopp på gymet sen skolan. Min första hemtenta ska skrivas och det är lite segt att komma igång.
Men efter några relativt effektiva pluggtimmar åkte jag hem svidade om och tog min kärlek i handen för en kväll på stan. Efter en god middag på "våran" resturang tog vi oss hem för en kopp te.
En väldigt härlig och kärleksfull dag. Precis en sån dag man behöver ibland!


Publicerad 2014-02-12 11:44:56 i Allmänt,

Här går jag lite förvirrad och försöker hitta hem från skolan med min första hemtenta i handen..
Växlar mellan..
-Vi har ju en hel vecka på oss det löser sig!
och
-Vi har bara en vecka på oss hur ska detta gå?

Blogga eller inte blogga..

Publicerad 2014-02-07 20:11:45 i Allmänt,

Jag har inte riktigt fastnat i bloggandet helt, men när jag nu(eller ja 6 månader sedan) flyttat 40 mil bort och livet händer hårdare än någonsin så tänkte jag att det kunde vara kul att ge det en ny chans:)
Statusen just nu är.. Socialpsykologi kurs på gu, massa härlig tid med mannen jag inte kan få nog av, hänger kvar på SATS med ny PT, ny bekantskaper rullar in och oändlig väntan på att få tillträde till vår nya lägenhet! Ska bli så skönt att få ett "riktigt" hemma igen.
Just i denna stund så ligger jag i soffan med huvudvärk efter en lång dag i skolan. Försöker distrahera mig med invigningen av vinter os.. är sådär imponerad. Men de där sakerna är oväntat tråkigt tycker jag, eller så kanske jag är tråkig..
Nu ska jag mumsa på en chokladkladdmuffin innan det är dags för sängen. Imorgon väntar båtmässan med kärleken och pappan som är på besök:)

Om

Min profilbild

Petra

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela